KONTAKT

Kontakt

Udfyld formularen herunder, og så vender jeg tilbage til dig.

Telemarketings ydelser

Tryk på eT af mine special områder for at læse mere

Mødebooking

Mødebooking

– få flere møder i din kalender

Telemarketing er og bliver en fantastisk måde at komme i kontakt med nye kunder på, hvor man vil præsentere sine produkter, ydelser og meget andet. 

Når det kommer til mødebooking, kan man måle succesen – og ofte kommer der også ekstra information ud af at ringe til kunderne, såsom e-mails, kontaktpersoner og lign.

Det bliver aldrig forældet at ringe ud til kunderne, om det er opkald til nye eller eksisterende kunder. Der vil altid være kunder, der har behov for dine produkter og ydelser – og som bliver glade for et opkald. Men det skal gøres rigtigt, og man skal blive ved og ved med at ringe ud.

Når du bestiller en opgave hos mig, så bliver jeg dit visitkort udadtil, en slags ”repræsentant” for din virksomhed. Derfor ringer jeg også altid og præsenterer mig som din virksomhed – og jeg ringer aldrig for skjult nummer.

Rettidig omhu er vigtigt for mig, når jeg starter en opgave. Derfor bruger jeg rigtig meget tid på forberedelse, hvor jeg får indblik i jeres virksomhed. Efterfølgende skal vi have et tlf. møde, hvor vi får vendt alle områder inden jeg starter op. Det er vigtigt, at I som virksomhed er trygge i, hvad jeg siger til kunderne.

At ringe ud og booke møder kræver god tid og gåpåmod.

Derudover kræver det god planlægning, god disciplin, god energi og sidst men ikke mindst, du skal virkelig kunne lide at ringe ud og booke dine møder. 

Kniber det med den rette tid, så klarer jeg det hele for dig, nemt og bekvemt – og du skal kun sende en mødebekræftelse eller infomail.

Du kan være 100 % sikker på, at jeg gør alt og mere til, at vi får succes sammen.

Jeg har 22 år med i bagagen, og jeg elsker mit arbejde! Jeg ved, hvad der kræves! Jeg har den gode energi og en god almen forretningsforståelse. Jeg er helt mig selv, når jeg taler med kunderne, og det giver en tillidsfuld dialog.

Jeg har talt med mange skønne og forskellige mennesker og forretningsfolk igennem årene, ja, jeg tror faktisk ikke, at der er et område, som jeg ikke har løst en opgave for. Jeg tør godt sige, at jeg er den type mødebooker, der kan tale med alle typer mennesker – om det er kommunikationschefen eller lagerchefen.

Jeg bruger helst ikke manuskripter, men benytter min helt egen naturlige måde at være på, det fungerer og det virker.

Mødebooking

kr. 16.500,- eks moms

Vil du læse mere om, hvordan jeg griber opgaven an fra start til slut?

Kom igang pakke -New Bizz