Telemarketing med superpower

Freelance telemarketing som er alle pengene værd!

Jeg har arbejdet med mødebooking i mere end 20 år og ved hvordan man gør en forskel.

Jeg har ved telemarketing det ekstra "drive" der skal til for at have samme energi - også efter 150 opkald. Det giver resultater inden for telemarketing.

Jeg er den type som kan tale med alle mennesker. Jeg vækker tillid i telefonen med det samme - en udpræget fordel ved telemarketing.

Jeg bruger ikke manuskripter, men benytter min helt egen naturlige måde at være på. Det skaber tillid, og det giver som oftest en mulighed for ægte dialog - og så er det ligetil at lave telemarketing.

God telemarketing:

  • Ved god telemarketing kan man tale med alle typer mennesker
  • Resultatskabende telemarketing er ikke provokerende
  • Den stærke dialog er det mest effektive redskab ved telemarketing
  • God telemarketing er til for at skaffe gode og relevante aftaler - for det er her der kan sælges

CASE med telemarketing

Tiroflex i Slagelse laver alt spåntagende bearbejdning, alt i metal.

Mit besøg på virksomheden for 3 år siden, gjorde at jeg fik set alle maskinerne som der arbejdes ved, jeg fik at vide hvad de hedder, samt hvad de gør. En baggrundsviden der er guld værd når du arbejder som mødebooker.

Jeg fik en snak med medarbejderne, og fandt hurtigt ud af hvordan rutiner og omgangstonen var i den pågældende virksomhed.

Inden jeg skulle i gang med at ringe besøg til Tiroflex, var mit hjemmearbejde som mødebooker at sætte alle trådene sammen fra mit besøg i virksomheden, så jeg kunne ringe ud og aftale gode kvalitetsmøder.

At bruge en mødebooker til at få nye kunder på denne måde var en stor succes for min kunde, og det var ikke noget de før havde afprøvet.

Jeg planlægger alt for min kunde, jeg sender bekræftelsesbrev ud, og ringer opfølgninger hvis dette er aftalt.

Jeg planlægger besøgene ud fra min kundes kalender. Min kunde modtager en mail med de besøg der er aftalt for hver dag, dette giver en vis ro, idet der altid er de besøg i kalenderen som der ønskes.

Tim Rosenqvist; medejer i Tiroflex:

"Xpress Booking er alle pengene værd".

Xpress Booking v/Dorthe Kent | Ravnsbjergvej 27, 4560 Vig - Danmark | Tlf.: +4559305901 | xpressbooking@xpressbooking.dk