Om Dorthe Kent og Xpress Booking


Mit navn er Dorthe Kent. Efter 12 års ansættelse i Topdanmark Forsikring, besluttede jeg mig for at starte min egen virksomhed.

Dorthe KentJeg kastede mig ud i det og sagde min gode stilling op. Jeg startede Xpress Booking den 1. oktober 2001.

Mine mange år i Forsikringsbranchen har i den grad hærdet mig på mange områder, bla. fandt jeg hurtig ud af at jeg var god til at booke mine egne kunde møder. Det lå mig nemt og som en ganske naturlig ting, og det var ingen sag at få fyldt kalenderen uge efter uge.

Jeg er ikke amatør på området, jeg er en pige med "ben" i næsen, der ved hvad der skal til for at få møder i kalenderen, og få kunderne til at føle sig godt og trygt behandlet.

I Topdanmark har jeg i 6 år fungeret som den lokale forsikringskonsulent for Topdanmark i Odsherred område - indenfor landbrug, privat, erhverv samt liv og pensionsordninger.

Dette har givet mig en god og bred erfaring i salg og god kundepleje, og hvor troværdighed og loyalitet absolut er et varemærke.

Endvidere har jeg arbejdet i 2 af Topdanmarks forsikringsbutikker som kunderådgiver, samt med opsøgende salg og besøgsbooking til de lokale assurandører.

Xpress Booking ligger på min hjemmeadresse og jeg beskæftiger kun mig selv.

Ønsker du yderligere informationer, udtalelser og lignende - så ring mig endelig op.

 

Med venlig hilsen

Dorthe Kent

Xpress Booking

Xpress Booking v/Dorthe Kent | Ravnsbjergvej 27, 4560 Vig - Danmark | Tlf.: +4559305901 | xpressbooking@xpressbooking.dk