Ringer du til nye potentielle kunder hver eneste dag?

Dorthe Kent - coachingEller går det lidt i glemmebogen? Eller træder undskyldningerne i karakter?

Det kan vi gøre i morgen - eller der er også så meget andet lige nu, så jeg ringer i morgen eller på fredag eftermiddag eller noget helt andet?

Undskyldninger er der nok af, men de opstår når vi bliver usikre på opgaven, og ikke helt ved hvordan vi skal håndtere de opkald der skal til for at få nye kunder i kalenderen. 

Telefonen bliver meget varm, og man kan slet ikke løfte røret. Stemmen ændrer sig og vi taler enten meget hurtigt eller meget lavt så kunderne ikke forstå hvor vi ringer fra og hvad det er vi vil.

Vi ved jo egentlig godt, hvad det er, vi ønsker at kommunikere ud, men det, at vi ikke kender modtagerens svar og forventninger, kan gøre os nervøse. Angsten for det ukendte.

Træning - træning - træning

Derfor skal vi træne, træne og atter træne, men i den virkelige verden, for det er først i det øjeblik vi træner, vi finder øvelsen i at gøre en forskel og gøre det muligt at se at slet ikke er så svært alligevel.

Alle virksomheder bør være opsøgende – nogle mere end andre. Men den enkelte sælger eller rådgiver bliver aldrig professionel til det, hvis ikke det opsøgende salg bliver implementeret som en naturlig del af det daglig arbejde på lige fod med andre daglige arbejdsområder i virksomheden.

Opsøgende salg er en proces, hvor nøgleord som strategisk forberedelse, vurdering af emneprofil og vedholdenhed er væsentlige faktorer for succes.

Xpress Booking har spidskompetencerne inden for one-to-one coaching i dette område, for jeg ved hvad der skal til.

Det er i dag nemlig meget vigtigt, at det opsøgende salg er en naturlig del af en sælgers arbejdsdag, selvfølgelig med stor respekt for andre arbejdsopgaver.

Vi ved, at det opsøgende salg er en stor udfordring for mange, for der ”trækkes” meget på den menneskelige ressource. Desværre er det opsøgende salg mange steder ikke implementeret på en vedvarende og professionel måde. Men kom ind i "kampen "og lær hvordan!

Inspireret til one-to-one coaching i din virksomhed?

Få struktur på din mødebooking nu. Det kræver en stor indsats og vilje. Vilje til at få "krøller" på tungen, vilje til at sige: "nu gør jeg det", vilje til at spørge om ordren.

Kontakt mig på telefon 5930 5901 - så finder vi en god aftale!

Xpress Booking v/Dorthe Kent | Ravnsbjergvej 27, 4560 Vig - Danmark | Tlf.: +4559305901 | xpressbooking@xpressbooking.dk